Imuglucan

Kwalitatieve bèta-(1,3)-(1,6)-D-glucanen met Vitamine D3, wat helpt de natuurlijke weerstand te versterken

€ 29,90
Clean Label

Clean Label

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij borstvoeding

Toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

Veggie

Veggie

  • Bèta-glucanen in hun meest natuurlijke vorm;

  • Uniek productieproces waardoor de driedimensionale matrix van de bèta-glucanen behouden blijft;

  • Gegarandeerd 95% zuiverheid aan natuurlijke ß-(1,3)-(1,6)-D-glucanen.

  • Nu in optimale synergie met 20 µg (800 IU) vitamine D3 per capsule.

Aantal capsules: 30
Voeg toe aan favoriete producten

Kwalitatieve bèta-(1,3)-(1,6)-D-glucanen in optimale synergie met Vitamine D3. Imuglucan is een voedingssupplement met een combinatie van Vitamine D3 en bèta-glucanen, afgeleid uit een hoogwaardige gist namelijk de Saccharomyces cerevisiae.


De bakkersgist die wordt gebruikt voor het vervaardigen van Imuglucan is een hoogwaardige natuurlijke grondstof. Ze wordt uitsluitend op gerst, hop en water gekweekt zonder andere toegevoegde voedingsstoffen.


BÈTAGLUCANEN IN HUN MEEST NATUURLIJKE VORM

Een uniek productieproces verwijdert voorzichtig de buitenste laag van de gist celwand opdat de driedimensionale matrix van de bèta-glucanen behouden zou worden en aan de immuuncellen gepresenteerd kan worden. Deze methode garandeert trouwens tot 95% zuiverheid aan natuurlijke β-(1,3)-(1,6)-D-glucanen.


HYPOALLERGEEN

Imuglucan bestaat uit een puur concentraat van gezuiverd bèta-glucaan dat gewonnen wordt uit de celwand van de bakkersgist (Saccharomyces cerevisae). Het zuivere bèta-glucaan is een hoogwaardig extract dat volledig is ontdaan van de gistkenmerken. Imuglucan is daarom hypoallergeen.


NATUURLIJK VIATMINE D3

De vitamine D die wordt gebruikt in Imuglucan is volledig natuurlijk van oorsprong en wordt gewonnen uit wolvet, wat van nature erg rijk is aan vitamine D3.

Vitamine D helpt de natuurlijke weerstand van het organisme te bevorderen.


CLEAN LABEL

Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Yestimun® ß-(1,3)-(1,6)-D-glucanen
250 mg

Vitamine D3 (800 IU)
20 µg
400 %*

INGREDIËNTEN: Bèta-glucanen uit gist (Saccharomyces cerevisiae), Vulstof: Aardappelzetmeel, Geleermiddel: Plantaardige capsule: Pullulan, Stabilisator: Arabische gom, Blauwe agave (Agave tequilana), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Capric triglyceride, Bamboe (Bambusa arundinacea), Rijstextract (Oryza sativa).

DOSERING

1 capsule per dag, bij de maaltijd.

Alternatief kan men aan de start van een kuur de eerste week ook 2 capsules per dag innemen (1 's ochtends en 1 's avonds)


INNAME

  • Aanbevolen inname voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar: 1 capsule/dag.
  • Aanbevolen inname voor kinderen tot 5 jaar: 1/2 capsule per dag (de inhoud van een halve capsule mag hierbij opgelost worden in een vloeistof).


SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.


Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.

Meer informatie
Notificatienr.NUT/PL/AS 788/53
EAN5430000149563
CNK4698-601
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Imuglucan
Uw waardering
Klantvragen
Is dit product glutenvrij?
Dit product is vrij van gluten. 
Is dit product lactosevrij?
Dit product bevat geen lactose. 
Is dit product sojavrij?
Dit product bevat geen soja. 
Is dit product veganistisch/vegetarisch?
Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon...
Mag dit product ingenomen worden tijdens de zwangerschap?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de zwangerschap. 
Mag dit product ingenomen worden tijdens de borstvoeding?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de borstvoeding. 
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Kan dit product ingenomen worden met slikproblemen?
De capsules mogen opengemaakt worden. De inhoud ervan kan opgelost worden in een glas vloeistof (water/sap/zuivel) of in vloeibare voeding. 
Vanaf welke leeftijd mag ik dit product innemen?
Dit product mag ingenomen worden vanaf de leeftijd van 3 jaar bereikt is. 
Wat is de aanbevolen dosis Imuglucan?
De aanbevolen inname voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar: 1 capsule/dag of zoals voorgeschreven. De aanbevolen inname voor kinderen tot 5 jaar: halve capsule/dag (de inhoud van een halve capsule mag hierbij opgelost worden in een vloeistof). ...
Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.