Wij zijn Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten.

Het bedrijf ontstond uit de visie van Gabriël Devriendt (U 2023) om de kracht van de natuur te gebruiken om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.  Gedurende meer dan 20 jaar bouwde hij Nutriphyt uit tot een toonaangevend internationaal bedrijf wat betreft de ontwikkeling van en educatie rond wetenschappelijk onderbouwde natuurlijke voedingssupplementen. In 2022 droeg Gabriël de fakkel over aan zijn dochter Herlinde, die vastberaden en met evenveel passie de kennis, inzichten en de producten van haar vader blijft verspreiden.

Ontdek Gabriël's unieke verwezelijkingen

 

Nutriphyt verwelkomde in 2023 Charles en Louis Declerck als nieuwe aandeelhouders. Hun bedrijf, Erudite.Health, combineert voedingssupplementen met een wetenschappelijk onderbouwde waarde met AI-gebaseerde tools en nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van immuungerelateerde ziekten. Hun wetenschappelijke expertise en uitgebreide netwerk in de medische en farmaceutische sector zal het mogelijk maken Nutriphyt’s aanbod verder uit te bouwen en de visie verder uit te dragen naar nieuwe doelgroepen.

Lees meer over het partnership met Erudite.Health

Gebaseerd op de intelligentie van
de natuur

Wij zijn er van overtuigd dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheidsproblemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten. Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend, en verzorgen en voeden het lichaam tot diep in de cellen.

De mens is namelijk niets anders dan de natuur zelf. Door deze herkenning kan ons lichaam op efficiënte wijze deze natuurlijke stoffen benutten om zichzelf in de meest optimale staat van gezondheid te brengen.

Onze producten zijn het resultaat van diepgaande studie naar werkelijke gezondheid, en brengen deze nutriënten samen in een optimale synergie.

Ontdek onze visie en missie     Ontdek onze producten

Gezondheid vanuit een biologisch standpunt

Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden. Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Dit doen we door eeuwenoude tradities, denkwijzen en nieuwe technologieën met elkaar te verbinden. Een kruisbestuiving, een samengaan van oude en nieuwe ideeën. Wij stellen ons niet alleen ten doel de best mogelijke producten uit natuurlijke grondstoffen te vinden, maar ook om kennis hierover te delen met zowel medische professionals als met consumenten. Wij onderhouden nauwe contacten met universiteiten om onze ideeën te toetsen en te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Daardoor openen zich telkens weer nieuwe en verrassende wegen. Nieuwe wegen waarlangs onze producten kunnen bijdragen aan gezondheid.

Ons kantoor
Nutriphyt NV
Industriepark-Oost 30 (ZONE E)
B-8730 Beernem
+32 50 20 16 04
BE0478.698.859
info@nutriphyt.be