Gabriël Devriendt

15 augustus 1950 - 19 januari 2023

Met grote droefheid hebben we op donderdag 19 januari afscheid moeten nemen van onze stichter Gabriël Devriendt. Gabriël was nog lang niet klaar met zijn bijdrage aan de wereld. Tegelijkertijd heeft hij ons met zoveel rijkdom gevoed, meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen.

Gabriël was een bron van inspiratie voor velen en zijn wijsheid en kennis van de natuur zullen gemist worden. Hij was een groot man wiens reis vele levens heeft veranderd en verbeterd. Hij heeft een blijvende indruk achtergelaten en zal voor altijd voortleven in Nutriphyt.

 

Online rouwregister   Overlijdensbericht

Wij zijn Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten.
Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden.
Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid.

Ontdek onze visie en missie     Ontdek onze producten

Gebaseerd op de intelligentie van
de natuur

Wij zijn er van overtuigd dat bij het werkelijk oplossen en voorkomen van gezondheidsproblemen zuivere en natuurlijke stoffen moeten worden gebruikt en geen kunstmatig afgeleide varianten. Natuurlijke stoffen bevatten een code die door ons lichaam wordt herkend.

De mens is namelijk niets anders dan de natuur zelf. Door deze herkenning kan ons lichaam op efficiënte wijze deze natuurlijke stoffen benutten om zichzelf in de meest optimale staat van gezondheid te brengen.

 

Gezondheid vanuit een biologisch standpunt

Gezondheid is normaal en geen bijzonderheid. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot gezondheid, door ziekten te voorkomen en te genezen in plaats van symptomen bestrijden. Daarom ondersteunen wij met onze producten het menselijk lichaam en voorzien het van die specifieke natuurlijke stoffen, die het werkelijk nodig heeft.

Dit doen we door eeuwenoude tradities, denkwijzen en nieuwe technologieën met elkaar te verbinden. Een kruisbestuiving, een samengaan van oude en nieuwe ideeën. Wij stellen ons niet alleen ten doel de best mogelijke producten uit natuurlijke grondstoffen te vinden, maar ook om kennis hierover te delen met zowel medische professionals als met consumenten. Wij onderhouden nauwe contacten met universiteiten om onze ideeën te toetsen en te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Daardoor openen zich telkens weer nieuwe en verrassende wegen. Nieuwe wegen waarlangs onze producten kunnen bijdragen aan gezondheid.

Ons kantoor
Nutriphyt NV
Industriepark-Oost 30 (ZONE E)
B-8730 Beernem
+32 50 20 16 04
BE0478.698.859
info@nutriphyt.be