Balancose

Je suikers en gewicht onder controle

Witte moerbei draagt bij tot een gezond metabolisme van suikers en koolhydraten

Chroom ondersteunt de instandhouding van een normale bloedsuikerspiegel

Groene thee helpt om op gewicht te blijven

Ontdek meer

 

 

Preventie is de beste
vorm van geneeskunde

Het gezond zijn en blijven van alle mensen is onze top prioriteit. Daarom vervaardigt Nutriphyt natuurlijke gezondheidsproducten die het lichaam ondersteunen.

Chronische aandoeningen worden vaak veroorzaakt door tekorten in voedingsstoffen, als gevolg van onvoldoende opname of langdurige stress. Deze tekorten aanvullen kan enkel met de juiste nutriënten. Zo kunnen heel wat aandoeningen in hun oorsprong worden aangepakt.

 

Account aanmaken     Onze producten

 

 

Populaire producten

 

 

 

 

Clean label: de toekomst van gezonde voeding

We zijn volledig overtuigd van het belang van natuurlijke stoffen en daarom gaan we een stap verder.

We streven ernaar om ons volledige gamma te laten voldoen aan de voorwaarden van het zogenaamde clean label. 

Naast de goed gecontroleerde actieve ingrediënten zijn in een voedingssupplement vaak ook hulpstoffen nodig om tot een volwaardig eindproduct te komen. Deze kunnen van synthetische oorsprong zijn en ongewenste chemische stoffen bevatten.

Clean label betekent dat wij niet enkel de controle houden over de actieve stoffen in onze producten, maar dat wij ook controle over de hulpstoffen houden. Dit betekent dan ook dat deze volledig natuurlijk vervaardigd kunnen worden, vrij van chemische of kunstmatige hulpstoffen zoals E-nummers.

Enkel op deze manier kunnen wij 100% natuurlijke producten garanderen en streven wij naar een volledig “Clean Label”-gamma.