Gabriël Devriendt

15 augustus 1950 - 19 januari 2023

Met groot verdriet en diepe verslagenheid delen wij mee dat Gabriël Devriendt afgelopen donderdag 19 januari plotseling is overleden. Deze realiteit hadden wij niet voorzien en laat ons achter met een grote leegte. Gabriël was nog lang niet klaar met zijn bijdrage aan de wereld. En tegelijk heeft hij ons gevoed met zo veel rijkdom. Meer dan we ooit hadden kunnen bevroeden.

Gabriël was een inspiratiebron voor velen en zijn wijsheid en kennis van de natuur zullen gemist worden. Hij was een groot man wiens levenspad vele levens heeft veranderd en verbeterd. Hij heeft een blijvende indruk achtergelaten en zal voor altijd in Nutriphyt voortleven.

 

Online rouwregister    Rouwbrief

Preventie is de beste
vorm van geneeskunde

Het gezond zijn en blijven van alle mensen is onze top prioriteit. Daarom vervaardigt Nutriphyt natuurlijke gezondheidsproducten die het lichaam ondersteunen.

Chronische aandoeningen worden vaak veroorzaakt door tekorten in voedingsstoffen, als gevolg van onvoldoende opname of langdurige stress. Deze tekorten aanvullen kan enkel met de juiste nutriënten. Zo kunnen heel wat aandoeningen in hun oorsprong worden aangepakt.

 

Account aanmaken     Onze producten

 

 

 

 

20 jaar Nutriphyt

Nutriphyt bestaat 20 jaar! Ter ere van deze verjaardag hebben wij de evolutie van het bedrijf uitgedrukt in een krantje. Lees hoe Nutriphyt is gegroeid door de jaren heen.

Ontdek het team, de producten en waar wij allemaal voor staan. Vind de digitale versie van het krantje via onderstaande knop.

Nutriphyt krant

Populaire producten

Clean label:
de toekomst van gezonde voeding

Bij Nutriphyt pleiten we voor meer transparantie over de ingrediënten van onze voedingssupplementen.

We streven naar een volledig natuurlijk productgamma, vrij van chemische en kunstmatige ingrediënten.

 

Lees meer