Preventie is de beste vorm
van geneeskunde. 

Het gezond zijn en blijven van alle mensen is onze top prioriteit. Daarom vervaardigt Nutriphyt natuurlijke gezondheidsproducten die het lichaam ondersteunen.

Chronische aandoeningen worden vaak veroorzaakt door tekorten in voedingsstoffen, als gevolg van onvoldoende opname of langdurige stress. Deze tekorten aanvullen kan enkel met de juiste nutriënten. Zo kunnen heel wat aandoeningen in hun oorsprong worden aangepakt. 

Onze visie & missie     Onze producten

Populaire producten

"De beste vorm van geneeskunde is preventie"

Nutriphyt staat voor kwalitatieve voedingssupplementen met de meest gunstige concentratie aan nutriënten om belangrijke processen in het lichaam optimaal te ondersteunen. Bijgevolg zijn onze producten uitermate geschikt om te compenseren voor de verminderde inname en de verminderde hoeveelheid essentiële bouwstoffen die nog bewaard zijn in de geconsumeerde groenten en fruit van vandaag.

Lees meer

 

 

"Het belang van gezonde voedingsstoffen wordt onderschat"

Nutriphyt streeft voortdurend naar betere en vernieuwende producten die 100% natuurlijk zijn en bijdragen tot een gezond lichaam. Bovendien zijn al onze ontwikkelingen gebaseerd op strikt wetenschappelijke evidentie. Dit betekent onder andere dat er alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke en gestandaardiseerde stoffen die wetenschappelijk voldoende onderbouwd zijn.

Lees meer

Clean label: de toekomst van gezonde voeding

Bij Nutriphyt pleiten we voor meer transparantie over de ingrediënten van onze voedingssupplementen. We streven naar een volledig natuurlijk productgamma, vrij van chemische en kunstmatige ingrediënten. 

Lees meer