Fibraphar

Bevordert de darmwerking1. Met levende darmbacteriën en low-FODMAP voedingsvezels.

€ 28,50
Clean Label

Clean Label

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij borstvoeding

Toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

Veggie

Veggie

  • 1Berberis vulgaris (zuurbes) bevordert de darmwerking;

  • 10 miljard goedaardige humane bacteriën per capsule;

  • Bevat hoogwaardige en 100% natuurlijke voedingsvezels (Sunfiber®) uit de guarplant, die laag zijn in FODMAP’s en goed worden verdragen;

  • Unieke stabiliteit op kamertemperatuur;

  • Mag ook samen met antibiotica ingenomen worden.

Aantal capsules: 30
Voeg toe aan favoriete producten

Bevordert de darmwerking1. Met levende darmbacteriën en low-FODMAP voedingsvezels. Fibraphar is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuur- en galzout resistente bacteriën, in combinatie met natuurlijke low-FODMAP voedingsvezels die goed worden verdragen. Daarnaast bevat Fibraphar een extract van zuurbes (Berberis vulgaris), wat de darmwerking bevordert1.


BACTERIËLE MIX IN FIBRAPHAR

Fibraphar bevat dezelfde kwalitatieve goedaardige darmbacteriën als Lactophar en dit in een plantaardige capsule. De capsule is tevens 100% Clean Label en garandeert een vrijzetting van de bacteriën rechtstreeks in de darm. Daarnaast zijn de stammen uiterst stabiel op kamertemperatuur en bij gebruik van Fibraphar neemt u dus gegarandeerd de levensvatbare bacteriën in gedurende de volledige houdbaarheidstermijn van het product.


UNIEKE VOEDINGSVEZEL UIT DE GUARPLANT, LAAG IN FODMAP's

Fibraphar is een nieuw synbioticum dat de kwalitatieve bacteriële mix van Lactophar combineert met een unieke voedingsvezel. Sunfiber® is namelijk de meest bestudeerde oplosbare voedingsvezel ter wereld en wordt gewonnen uit de guarplant, die groeit in het westen van India. Zijn specifieke samenstelling, gebaseerd op galactomannan wordt verkregen door partiële hydrolyse van de guargom. Sunfiber® is hierdoor de eerste voedingsvezel die een ‘Low-FODMAP’ certifiëring heeft ontvangen van de Monash University en bijgevolg goed wordt verdragen in vergelijking met sommige andere voedingsvezels. Daarnaast is deze vezel ook 100% natuurlijk (ISO 19657 gecertifieerd).


BERBERIS VULGARIS ALS BRON VAN BERBERINE

Naast de darmbacteriën en Sunfiber® voedingsvezels bevat Fibraphar ook een gestandaardiseerd extract van de zuurbes (Berberis vulgaris). De wortelstok van deze plant is een interessante bron van berberine en het is reeds lang gekend dat Berberis vulgaris de darmwerking bevordert.


WAT BIJ ANTIBIOTICAGEBRUIK?

Fibraphar is een ideaal product om goedaardige lactobacillen op te nemen en mag ook in combinatie met antibiotica gebruikt worden.


CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Sunfiber® voedingsvezels
360 mg

Zuurbes (Berberis vulgaris)
77.3 mg

Lactobacillus acidophilus*
2.5 mld

Lactobacillus casei*
2.5 mld

Lactobacillus delbrueckii*
2.5 mld

Lactobacillus rhamnosus*
2.5 mld


* 2.5 miljard levende bacteriën per stam


INGREDIËNTEN: Sunfiber® (Guarplant: Cyamopsis tetragonoloba), Geleermiddel: Vegetarische capsule: Hypromellose, Zuurbes (Berberis vulgaris), Vulstof: Aardappelzetmeel, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus rhamnosus, Bamboe (Bambusa arundinacea), Stabilisator: Arabische gom, Capric triglyceride, Blauwe agave (Agave tequilana).

DOSERING

1 capsule per dag


SLIKPROBLEMEN?

Door de innovatieve zuurresistente capsules is het best om bij Fibraphar steeds de capsule op zijn geheel in te slikken. Op deze manier zullen alle melkzuurbacteriën 100% levensvatbaar tot in de darm gebracht worden. Mocht dit voor u echter onmogelijk zijn dan raden we zeker aan de inhoud in te nemen op een nuchtere maag (vóór de maaltijd), om zo de transittijd in de maag zo kort mogelijk te houden.


VOORZORG

  • Kan volledig veilig, samen met antibiotica worden ingenomen.
  • Door de low-FODMAP certifiëring van de gebruikte voedingsvezels is Fibraphar ook geschikt voor mensen die deze fermenteerbare koolhydraten willen vermijden.


EXTRA INFO

Bestaat ook in kauwtablet onder de naam Lactophar, met inuline en FOS (Fructo-oligosacchariden) als voedingsvezels en verpakt per 10, 30 en 90 geblisterde tabletten/doos.


Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.

Meer informatie
Notificatienr.PL/AS 788/47
EAN5430000149631
CNK4253-498
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fibraphar
Uw waardering
Klantvragen
Is dit product glutenvrij?
Dit product is vrij van gluten. 
Is dit product lactosevrij?
Dit product bevat geen lactose. 
Is dit product sojavrij?
Dit product bevat geen soja. 
Mag dit product ingenomen worden tijdens de zwangerschap?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de zwangerschap. 
Mag dit product ingenomen worden tijdens de borstvoeding?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de borstvoeding. 
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Kan dit product ingenomen worden met slikproblemen?
De capsules mogen opengemaakt worden in geval van slikproblemen. Gezien de capsules ervoor zorgen dat de stoffen slechts opgenomen worden in de darmwand i.p.v. in de maag is het echter sterk aanbevolen deze niet open te maken voor inname. 
Vanaf welke leeftijd mag ik dit product innemen?
Dit product mag ingenomen worden vanaf de leeftijd van 3 jaar bereikt is. 
Wat is de aanbevolen dosis Fibraphar?
De aanbevolen dosis is 1 capsule Fibraphar/dag of zoals voorgeschreven.
Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.