Mucoperm

Helpt de spijsvertering1 en het behoud van normale (darm)slijmvliezen3 te ondersteunen.

45,90 €
Clean Label

Clean Label

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij borstvoeding

Toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

Toegestaan vanaf 6 jaar

Toegestaan vanaf 6 jaar

 • 1Kurkuma helpt de spijsvertering;

 • 2Berberis vulgaris is goed voor een normale darmfunctie;

 • 3Vitamine A ondersteunt het behoud van normale slijmvliezen zoals in de darm, longen, neus, ogen en het vrouwelijk voorplantingssysteem.

Aantal zakjes: 60
Voeg toe aan favoriete producten

Mucoperm bevat een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke nutriënten ter ondersteuning van de spijsvertering1, de darmwerking2 en het behoud van normale slijmvliezen3.


Een verantwoorde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn belangrijke aandachtspunten. Mucoperm past uitstekend bij dit gezondheidsbewustzijn, maar kan niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt.


NATUURLIJKE STOFFEN

Mucoperm is een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit drie groepen natuurlijke stoffen bestaat die elkaar overlappen en aanvullen:

 • voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren
 • enzymen
 • kruidenextracten en algen


MAGNESIUM

Mucoperm bevat onder andere een substantiële hoeveelheid goed opneembaar magnesium dat bijdraagt aan een normale proteïnesynthese en spierfunctie.
Daarbij ondersteunt magnesium het lichaam om vermoeidheid tegen te gaan en het energieniveau en de elektrolytenbalans op peil te houden.


GEBRUIK

Mucoperm wordt gemengd met water/sap/zuivel of vloeibare voeding en is uitstekend opneembaar waardoor het direct beschikbaar is voor het lichaam.


CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel een natuurlijke suiker. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 3 ZAKJES

Magnesium(bisglycinaat)
250.7 mg
67 %*
Zink(bisglycinaat)
3.42 mg
34 %*
Mangaan(bisglycinaat)
1 mg
50 %*
Selenium (selenomethionine)
22.8 µg
41 %*
Vitamine A
720 µg
90 %*
Vitamine B1
0.57 mg
52 %*
Vitamine B3
22.8 mg
143 %*
Vitamine B5
5.7 mg
95 %*
Vitamine B6
1.14 mg
81 %*
Biotine (B8)
330 µg
660 %*
Folaat (B9)
81 µg
41 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine)
1.14 µg
46 %*
Vitamine C
57 mg
71 %*
Vitamine D3
1.14 µg
23 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat)
5.7 mg
48 %*
Kurkuma (Curcuma longa)
227.9 mg

L-Glutamine
285 mg

Spiruline (Spirulina maxima)
398.8 mg

Mariadistel (Silybum marianum)
165 mg

Enzymcomplex
108.5 mg

OptiMSM® (methylsulfonylmethaan)
91.2 mg

Gamma oryzanol
85.5 mg

Alfaliponzuur
57 mg

Zuurbes (Berberis vulgaris)
22.8 mg

L-cysteïne
11.4 mg

L-Glutathion
11.4 mg


*% RI = Referentie inname


INGREDIËNTEN: Draagstof: Dextrose, Magnesiumbisglycinaat, Spiruline (Spirulina maxima), L-Glutamine, Kurkuma (Curcuma longa), Mariadistel (Silybum marianum), Enzymcomplex (bromelaïne, papaïne, trypsine, pancreatine, catalase, rutine, superoxidedismutase (SOD)), OptiMSM® (methylsulfonylmethaan), Gamma oryzanol, Alfaliponzuur, L-ascorbinezuur, Zuurbes (Berberis vulgaris), Nicotinamide, Zinkbisglycinaat, Biotine, D-alfa-tocoferylacetaat, L-cysteïne hydrochloride, L-Glutathion, Mangaanbisglycinaat, Calcium-D-pantothenaat, Selenomethionine, Bètacaroteen, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrochloride, Cholecalciferol, 5MTHF-glucosamine, Methylcobalamine.

DOSERING

3 x 1 zakje per dag, mengen in een glas vloeistof of yoghurt


INNAME

 • Best innemen in het begin van de maaltijd, opgelost in vloeistof of voeding.
 • Dosis geleidelijk opbouwen van 1 tot max. 3 zakjes per dag.
  Aanbevolen gebruik:
  1e week: 1 zakje per dag, 2e week: 2 zakjes per dag.
  Indien nodig nadien tot max. 3 zakjes per dag.


EXTRA INFO

 • De draagstof dextrose is bewust toegevoegd ter bevordering van de opname van de actieve stoffen. De hoeveelheid dextrose is herleid tot de minimum nodige dosis van 2.98 g per zakje.
 • Voor mensen die suikers mijden om persoonlijke of medische redenen bestaat er ook Mucoperm Apple+ (met als draagstof een natuurlijk appelpoeder i.p.v. dextrose).


WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

"Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia" bij gebruik van Curcuma longa.


Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.

Meer informatie
CNK3534-211
EAN5430000149396
Notificatienr.NUT/PL/AS 788/41
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mucoperm
Uw waardering
Klantvragen
Is dit product glutenvrij?

Dit product is vrij van gluten. 

Is dit product lactosevrij?

Dit product bevat geen lactose. 

Is dit product sojavrij?

Dit product bevat geen soja. 

Is dit product veganistisch/vegetarisch?

Dit product bevat dierlijke actieve- en/of hulpstoffen. Bijgevolg is dit product niet geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren. Er werden geen dieren gebruikt bij het testen van onze producten.

Mag dit product ingenomen worden tijdens de zwangerschap?

Dit product mag ingenomen worden tijdens de zwangerschap. 

Mag dit product ingenomen worden tijdens de borstvoeding?

Dit product mag ingenomen worden tijdens de borstvoeding. 

Is dit product clean label?

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking. 

Vanaf welke leeftijd mag ik dit product innemen?

Dit product mag ingenomen worden vanaf de leeftijd van 6 jaar bereikt is. 

Wat is de aanbevolen dosis Mucoperm (Apple+)?

Aanbevolen gebruik: dosis geleidelijk aan opbouwen. WEEK 1: 2 x een half zakje/dag, WEEK 2: 2 x 1 zakje/dag. Indien nodig nadien tot max. 3 zakjes/dag of zoals voorgeschreven.

Best innemen voor of bij het begin van de maaltijd, opgelost in een glas vloeistof (water/sap/zuivel) of vloeibare voeding. Lauwe vloeistof vergemakkelijkt de oplosbaarheid. Gebruik maken van heet water of het product opwarmen maakt de enzymen inactief.

Dosis geleidelijk opbouwen van 1 tot max. 3 zakjes per dag.

Wat is het verschil tussen Mucoperm (Apple+) en Pediaperm?

Pediaperm bevat 1/3 van de actieve ingrediënten van Mucoperm, maar bevat nog enkele specifieke planten ter ondersteuning van de maagfunctie (venkel, paardenbloem en zoethout), alsook wat lactase-enzym en een kleine hoeveelheid levende darmbacteriën (bifidobacterium brevis / infantis / longum en lactobacillus plantarum). 

Pediaperm werd initieel ontwikkeld voor kindjes (vandaar de Pedia-), maar wordt dus ook vaak gebruikt door gevoeligere volwassenen of wanneer er bijkomende problemen zijn met de maagfunctie of maagzuur. 

Wat is het verschil tussen Mucoperm en Mucoperm Apple+?

Mucoperm en Mucoperm Apple+ hebben eenzelfde werking. Beide producten zijn voedingssupplementen met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke nutriënten ter ondersteuning van de spijsvertering1, de natuurlijke weerstand3 en het behoud van normale slijmvliezen2. Het verschil tussen beide producten zit in de draagstof: er wordt bij Mucoperm Apple+ een appelextract gebruikt ter vervanging van het dextrose in Mucoperm. Dit kan van nut zijn voor mensen die omwille van medische of persoonlijke redenen suikers mijden. 

Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.