Omarin

Onverzadigde omega 3-vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid + vitamines D en E.

€ 31,40
Clean Label

Clean Label

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij borstvoeding

Toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

  • Bij inname van minstens 250 mg per dag draagt DHA bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en gezichtsvermogen;

  • Bij inname van minstens 250 mg per dag dragen DHA en EPA bij tot de normale werking van het hart;

  • Per dagdosis van 2 softgels Omarin neemt u een optimale hoeveelheid van 440 mg DHA en 660 mg EPA in;

  • Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en voorkomt oxidatie van de omega vetzuren waardoor hun kwaliteit gegarandeerd wordt.

Aantal softgels: 60
Voeg toe aan favoriete producten

Onverzadigde omega 3-vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid + vitamines D en E. Omarin is een voedingssupplement bestaande uit softgels met een visolie van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid, voor een substantiële inname van DHA en EPA omega 3-vetzuren, met extra toevoeging van vitamines D en E.


Omarin bevat visolie van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid. Deze visolie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Als u de softgel opzettelijk kapot zou kauwen, proeft u slechts een zuivere aangename smaak en raakt u overtuigd van de versheid en zuiverheid van deze olie. De kwaliteit van deze visolie voorkomt dat u Omarin opboert, zoals vaak na inname van een mindere kwaliteit visolie ervaren wordt.


NATUURLIJK VITAMINE E

Om de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid te kunnen garanderen is er per softgel Omarin ook een natuurlijk vitamine E toegevoegd. Op deze wijze wordt de olie optimaal beschermd tegen oxidatie en behoudt deze zijn uitstekende eigenschappen. Daarnaast beschermt vitamine E ook uw lichaamscellen tegen oxidatieve stress.


ONDERSTEUNING DOOR DHA EN EPA

Indien ingenomen door de moeder tijdens de zwangerschap of borstvoeding zal DHA bijdragen aan de ontwikkeling van de hersenen en ogen van het kindje. U dient hiervoor dagelijks 200 mg DHA in te nemen bovenop uw dagelijkse inname. Per softgel bevat Omarin ruim voldoende DHA om hieraan te voldoen.


Verder draagt DHA bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen bij iedereen, van jong tot oud.


De natuurlijke combinatie van DHA en EPA in Omarin biedt eveneens een waardevolle bijdrage voor de normale hartfunctie vanaf een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Met 1 softgel Omarin per dag krijgt u al ruim 2 maal zoveel binnen (550 mg DHA en EPA per softgel).


Daarnaast zijn de softgels op basis van visgelatine, dus geschikt voor een halal/kosher dieet.


CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen in natuurlijke softgels. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 SOFTGELS

Visolie met omega 3-vetzuren
     - 22% DHA = 440 mg
     - 33% EPA = 660 mg
2000 mg

Vitamine E (D-alfa-tocoferol)
10 mg
83 %*
Vitamine D3 (400 IU)
10 µg
200 %*

*% RI = Referentie inname


INGREDIËNTEN: Visolie met omega 3-vetzuren (DHA 22% en EPA 33%), Omhulling: Visgelatine; Glycerol; Water, Vitamine E (D-alfa-tocoferol), Smaakversterker: Citroenboom (Citrus limon), Vitamine D3 (Cholecalciferol).

DOSERING

2 softgels per dag


SLIKPROBLEMEN?

De softgel kan in de mond makkelijk stuk gebeten worden, waarbij de olie ingeslikt en de softgel verwijderd kan worden.


Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.

Meer informatie
Notificatienr.NUT/AS 788/29
EAN5430000149389
CNK3500-204
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omarin
Uw waardering
Klantvragen
Is dit product glutenvrij?
Dit product is vrij van gluten. 
Is dit product lactosevrij?
Dit product bevat geen lactose. 
Is dit product sojavrij?
Dit product bevat geen soja. 
Is dit product veganistisch/vegetarisch?
Dit product bevat dierlijke actieve- en/of hulpstoffen. Bijgevolg is dit product niet geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren. Er werden geen dieren gebruikt bij het testen van onze producten.
Mag dit product ingenomen worden tijdens de zwangerschap?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de zwangerschap. 
Mag dit product ingenomen worden tijdens de borstvoeding?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de borstvoeding. 
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Kan dit product ingenomen worden met slikproblemen?
De softgels mogen worden opengemaakt. De inhoud ervan kan opgelost worden in een glas vloeistof (water/sap/zuivel) of in vloeibare voeding.  
Vanaf welke leeftijd mag ik dit product innemen?
Dit product mag ingenomen worden vanaf de leeftijd van 3 jaar bereikt is. 
Wat is de aanbevolen dosis Omarin?
De aanbevolen dosis Omarin is 2 softgels/dag of zoals voorgeschreven.
Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.